Warcraft III'ün yıkımının üstünden tam dört yıl geçti:"Kaosun Saltanatı", ve şimdi Azeroth'un mahvolmuş dünyasında gizliden gizliye büyük bir gerilim yaşanıyor. Savaştan çıkmış ırklar yıkılan krallıklarını yeniden yapılandırmaya başlarken, ezeli ve ebedi yeni tehditler dünyaya yeniden yayılmaya başlıyor.
Warcraft Dünyası, ödül kazanan Warcraft evreninde kurulmuş bir online role-playing deneyimi. Oyuncular bu büyük dünyadaki macera ve serüveni keşfettikçe Warcraft kahramanları rolüne bürünüyorlar. “Mulitiplayer” oyunu olma özelliğinden dolayı Warcraft Dünyası binlerce oyuncuyu aynı dünyada buluşmasına imkan tanıyor. İster beraber maceraya katılarak, ister epik savaşlarda karşılıklı savaşarak, oyuncular arkadaşlık ve ittifaklar kuracak ve düşmana karşı güç ve zafer için rekabete girecekler.
Windows® System 98/ME/2000/XP OS:
· 800 MHz ya da üstü işlemci
· 256 MB ya da üstü bellek
· 32 MB 3D donanım dönüştürücülü grafik kartı, GeForce 2 benzeri ya da daha iyisi
· 4 GB kullanılabilir hard disk alanı
· DirectX® 9.0c ya da üstü
· A 56k ya da üstü modem ve internet bağlantısı
Mac® System OS X 10.3.5 OS:
· 933 MHz ya da G4 or G5 işlemci
· 512 MB ya da üstü bellek ; DDR RAM önerilir
· 32 MB VRAM ya da üstü ATI ya da NVIDIA video kartı
· 4 GB kullanılabilir hard disk alanı
· MacOS X 10.3.5 ya da daha yeni bir işletim sistemi
· A 56k ya da üstü modem ve internet bağlantısı...
evet arkadaslar oyunun cıkasına cok az bır zaman kaldı suan americada herıfler kasıyor oynuyor bız bolece bakıyoruz aslında bızde oynayabılırız mıllet cozmus bunun da crack ını ama ya bende bır sorun var yada gercekten olmuyor suan oyun ıcın bır dunya free server mevcut ama bır turlu yapamıyorum oyunu kurdum ama acc yok onuda free serverlardan bugun temın ettım lakin oyunu sılmıstım sımdı yenıden kurup test etmek gerekıyor yuklemesıde cok uzun suruyor artık gece acık bırakır yatarım sabaha yukleyım sonucu sıze yazarım ayrıca oyunu legal yoldan ulasmak ıcınde
http://www.weblebi.com/Default.aspx?...F1ipJiHLIAyLIQburayı deneyın oyun fıyatı 92 ytl server aylık fıyatı 15 $ ilk ay ucretsız
yok ben para vermem sen bıze bunu coz dıyorsanız burda paylasalım
bulduklarımı yazayım didik edip bişeyler çıkartalım...