Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KapıAnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

WINDOWS VISTA FORMAT NASIL ATILIR? [Çözümü-Resimli Anlatım]

2 posters
YazarMesaj
tyk_2525
Admin TYK
Admin TYK

Erkek
Lakap : TNT[TriNitroTolüen]

WINDOWS VISTA FORMAT NASIL ATILIR? [Çözümü-Resimli Anlatım] Empty
MesajKonu: WINDOWS VISTA FORMAT NASIL ATILIR? [Çözümü-Resimli Anlatım]   WINDOWS VISTA FORMAT NASIL ATILIR? [Çözümü-Resimli Anlatım] Icon_minitimePtsi Tem. 28, 2008 10:18 pm

Vista kurulum Cd mizi takıp reset atıyoruz.Bilgisayarınız açılırken ön yükleme için bir tuşa basın diyecektir.Klavyeden rastgele bir tuşa basın.Biraz bekledikten sonra ilk resimden başlıyarak Uygulayın.
WINDOWS VISTA FORMAT NASIL ATILIR? [Çözümü-Resimli Anlatım] 8if2hu7olqux8h2nazqe
WINDOWS VISTA FORMAT NASIL ATILIR? [Çözümü-Resimli Anlatım] A3gwt1p6r2wmmsr1sdm
WINDOWS VISTA FORMAT NASIL ATILIR? [Çözümü-Resimli Anlatım] G8mdwy7zqqon2waqqqv

Kurulum tamamlandığında Windows'u Otomatik olarak etkinleştir.Bu yazının başındaki kutucuğu tıklıyarak kaldırıyoruz.İleri dedikten sonra soruya "Hayır" diyoruz.Bu sayede Vistamız kurulduktan sonra rahatlıkla "Crack" Yapabileceğiz.Orjinal yazılımı kullananlar.Buraya Kendilerine verilen keyi girip.Kutucuğu kaldırmadan ileri diyor.

WINDOWS VISTA FORMAT NASIL ATILIR? [Çözümü-Resimli Anlatım] Rho8q8kbnzksvy4cc21a
WINDOWS VISTA FORMAT NASIL ATILIR? [Çözümü-Resimli Anlatım] Yshj0vdo6hqze87l6vw

Kurmak istediğimiz Harddiski seçtikten sonra ileri diyoruz.Ve kurulum başlıyor.

WINDOWS VISTA FORMAT NASIL ATILIR? [Çözümü-Resimli Anlatım] I1za8cuyk77yxshfve0
WINDOWS VISTA FORMAT NASIL ATILIR? [Çözümü-Resimli Anlatım] 36oztl8ioy0fwoywyd5z

Kullanıcı adı girip şifre kısmını doldurduktan sonra ileri diyoruz.

WINDOWS VISTA FORMAT NASIL ATILIR? [Çözümü-Resimli Anlatım] Xk9bwwyek8r4nfmr5d7y

Bilgisayar adını yazıp ileri diyoruz.DİKKAT: Kullanıcı adı ile Bilgisayar adı aynı olamaz

WINDOWS VISTA FORMAT NASIL ATILIR? [Çözümü-Resimli Anlatım] Ieucd9ebatt5w62lf9n

Önerilen ayarları Kullan dedikten sonra kurulum tamamlanıyor.Biraz bekleyin Vistanız masaüstünü hazırladıktan sonra Kullanıma Hazır olacaktır.
dantefox
Admin Dantefox
Admin Dantefox
dantefox

Erkek
Lakap : muci

WINDOWS VISTA FORMAT NASIL ATILIR? [Çözümü-Resimli Anlatım] Empty
MesajKonu: Geri: WINDOWS VISTA FORMAT NASIL ATILIR? [Çözümü-Resimli Anlatım]   WINDOWS VISTA FORMAT NASIL ATILIR? [Çözümü-Resimli Anlatım] Icon_minitimePtsi Tem. 28, 2008 11:32 pm

walla wista kullanmıyorum ama arayüzleri falan çok güzel Very Happy

WINDOWS VISTA FORMAT NASIL ATILIR? [Çözümü-Resimli Anlatım]
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-