Admin Site Sahibi
Mesaj Sayısı : 32 Yaş : 34 Lakap : TrinitroTolüen Kayıt tarihi : 18/07/08
| Konu: SİTEDE LİNK KOYARKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER Ptsi Tem. 21, 2008 10:38 am | |
| Evet arkadaşlar siteye link koyarken dikkatli olmalısınız çünkü sitede koruma yok yani linkler misafir olanlardan da görünebiliyor...Bunu engellemek için ben buraya kodlar yazıcam sizde mesajlarınızda yazıcaksınız...ÖRNEK: yazarsanız linki sadece üyeler görür vede linkin altındaki renk yeşil olur...Bundan sonra herkes bu şekilde yapıcak...Bir daha bana düzenleden yaptırmayın...Herkes şimdiden koyduğu linkleri düzeltsin vede herkese kolay gelsin - Kod:
-
[hide] Vereceğiniz link [/hide] Hatta bununla sadece linkleri değil forumu tamamende saklıyabilirsiniz...Yani konunun başına ve sonuna yazarsınız böylelikle tüm konu saklanmış olur... | |
|
regtoy31 Bilge Adayı
| Konu: Geri: SİTEDE LİNK KOYARKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER Salı Tem. 22, 2008 10:38 pm | |
| Bende anlatım koyuyorum adminim belki yapamayanlar olur | |
|
Admin Site Sahibi
Mesaj Sayısı : 32 Yaş : 34 Lakap : TrinitroTolüen Kayıt tarihi : 18/07/08
| Konu: Geri: SİTEDE LİNK KOYARKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER Çarş. Tem. 23, 2008 11:08 am | |
| regtoy en iyi video işi uzasın..tam çözüm gelmiyor..... | |
|
dantefox Admin Dantefox
| Konu: Geri: SİTEDE LİNK KOYARKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER Ptsi Tem. 28, 2008 4:42 pm | |
| sunu fark ettim ama linklere kod girince uyede olsa sanırsam linki kullanamıyor.kopyalası yok yada tıklama olmuo sadece yazı gözüküu ve boş gibi duruo link. | |
|