Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KapıAnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

SİTEDE LİNK KOYARKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

3 posters
YazarMesaj
Admin
Site Sahibi
Site Sahibi

Erkek
Lakap : TrinitroTolüen

SİTEDE LİNK KOYARKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER Empty
MesajKonu: SİTEDE LİNK KOYARKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER   SİTEDE LİNK KOYARKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER Icon_minitimePtsi Tem. 21, 2008 10:38 am

Evet arkadaşlar siteye link koyarken dikkatli olmalısınız çünkü sitede koruma yok yani linkler misafir olanlardan da görünebiliyor...Bunu engellemek için ben buraya kodlar yazıcam sizde mesajlarınızda yazıcaksınız...ÖRNEK: yazarsanız linki sadece üyeler görür vede linkin altındaki renk yeşil olur...Bundan sonra herkes bu şekilde yapıcak...Bir daha bana düzenleden yaptırmayın...Herkes şimdiden koyduğu linkleri düzeltsin vede herkese kolay gelsin

Kod:
[hide] Vereceğiniz link [/hide]

Hatta bununla sadece linkleri değil forumu tamamende saklıyabilirsiniz...Yani konunun başına ve sonuna yazarsınız böylelikle tüm konu saklanmış olur...
http://bilgidenizi.forummum.com
regtoy31
Bilge Adayı
Bilge Adayı

Erkek

MesajKonu: Geri: SİTEDE LİNK KOYARKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER   SİTEDE LİNK KOYARKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER Icon_minitimeSalı Tem. 22, 2008 10:38 pm

Bende anlatım koyuyorum adminim belki yapamayanlar olur
Admin
Site Sahibi
Site Sahibi

Erkek
Lakap : TrinitroTolüen

MesajKonu: Geri: SİTEDE LİNK KOYARKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER   SİTEDE LİNK KOYARKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER Icon_minitimeÇarş. Tem. 23, 2008 11:08 am

regtoy en iyi video işi uzasın..tam çözüm gelmiyor.....
http://bilgidenizi.forummum.com
dantefox
Admin Dantefox
Admin Dantefox
dantefox

Erkek
Lakap : muci

MesajKonu: Geri: SİTEDE LİNK KOYARKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER   SİTEDE LİNK KOYARKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER Icon_minitimePtsi Tem. 28, 2008 4:42 pm

sunu fark ettim ama linklere kod girince uyede olsa sanırsam linki kullanamıyor.kopyalası yok yada tıklama olmuo sadece yazı gözüküu ve boş gibi duruo link.

SİTEDE LİNK KOYARKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-